welkom bij claessens!
Vervoer op maat
lees meer

Ons vervoers aanbod

Hier vindt u meer info over onze vervoersoorten.

zakelijk vervoer

Op het gebied van zakelijk vervoer heeft Claessens Personenvervoer al de nodige ervaring opgedaan. Luchthavenvervoer, woon-werk verkeer, voor al het zakelijke vervoer kunt u bij ons terecht. Bij Claessens Personenvervoer bent u verzekerd van stiptheid en discretie.Voor het zakelijk vervoer maken wij gebruik van professionele chauffeurs, voertuigen van het type Mercedes Benz E klasse en diverse luxe 8-persoonsbussen. Deze wagens zijn zwart van kleur met lederen bekleding en hebben geen verdere taxi kenmerken.Als vaste zakelijke klant krijgt u uw eigen online boekingspagina waarin u alles omtrent uw vervoer rechtstreeks kunt regelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling zakelijk vervoer of bel met 046 4007777.

Luchthaven vervoer

Uw vakantie of zakenreis begint met Claessens Personenvervoer. Onze chauffeurs brengen u snel en veilig naar het gewenste vliegveld. U laat uw auto veilig thuis staan en u bespaart ook nog eens parkeerkosten. Bij de terugreis wachten onze chauffeurs u netjes op bij het meetingpoint met naambordje of logo van uw firma.Voor de gebruikelijke vliegvelden; Schiphol, Eindhoven, Dusseldorf, Weeze, Zaventem, Charleroi en Keulen hanteren wij zeer lage tarieven.

Groeps vervoer

Of het nu gaat om 8 personen of meer bij Claessens Personenvervoer bent u aan het juiste adres voor groepsvervoer. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld bedrijfsevenementen, verjaardagsfeesten of dagtrips. Wij beschikken over meerdere 8-persoons bussen die in een handomdraai geschikt gemaakt kunnen worden voor rolstoelvervoer waardoor ook deze doelgroep gebruik kan maken van onze diensten.Voor een vrijblijvende offerte kunt U zich wenden tot planning@claessensvervoer.nl of bel met 046 4007777.

Rolstoel vervoer

Naast onze luxe voertuigen beschikt Claessens Personenvervoer ook over rolstoelbussen. Al deze voertuigen zijn voorzien van een elektrische lift en moderne vastzetsystemen. Deze voertuigen voldoen aan de code VVR. Al onze chauffeurs worden individueel opgeleid om rolstoelgebonden klanten op een juiste en veilige wijze te vervoeren. Denkt u hierbij niet alleen aan het correct vastzetten van de rolstoel, maar ook aan aangepast rijgedrag en hulpvaardigheid.Onze rolstoelbussen kunnen tot een maximum van 4 rolstoelen tegelijk vervoeren waardoor ook groepsvervoer voor deze doelgroep geen probleem is.

Zieken vervoer

Claessens Personenvervoer rijdt u tegen aantrekkelijke prijzen van en naar uw zorgverlener. Denkt u hierbij niet alleen aan het ziekenhuis maar ook bijvoorbeeld uw fysiotherapeutDoor onze jarenlange ervaring (meer dan 25 jaar) weten wij als geen ander dat op tijd bij uw afspraak zijn uitermate belangrijk is.Wij rijden voor de volgende zorgverzekeringen; Aevitea, Caresco, Caresq, De Amersfoortse Verzekeringen, Ditzo Verzekeringen, ONVZ, PNO en VVAA.

School vervoer

Iedere dag verzorgen wij het vervoer van leerlingen van en naar hun school in de regio Midden- en Zuid-Limburg. Het gaat hier om scholieren die zelf niet in staat zijn de reisafstand af te leggen of scholieren die een school voor speciaal onderwijs bezoeken. Veilig en op tijd van huis naar school en terug. Al onze wagens zijn uitgerust met datasystemen waardoor wij realtime kunnen monitoren hoe laat iedere leerling opgehaald wordt.

Onze referenties