welkom bij claessens!
Vervoer op maat
lees meer

Over claessens vervoer

Hier vindt u meer info over en de geschiedenis van claessensvervoer.

Regie centrale

Dagelijks verzorgen onze medewerkers ruim 800 ritten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor iedere opdrachtgever op het gebied van personenvervoer de regie functie uit te voeren. Te denken is hierbij aan opzetten van vervoerssystemen voor bijv. woon-werk verkeer, groepsvervoer, dagbehandelingen etc..

Ook zijn wij in staat om alle administratieve handelingen met betrekking tot het vervoer af te handelen. Door gebruik te maken van diverse software pakketten is het mogelijk dat alle mutaties c.q. reserveringen rechtstreeks door de opdrachtgever in ons systeem geboekt kunnen worden..

Opleiding

Al onze chauffeurs krijgen een degelijke opleiding voordat ze zelfstandig de weg op gaan. Dit gebeurt middels een eigen opleider. Naast de opleiding krijgen de chauffeurs ook nog ieder jaar een herhalingscursus. De cursus bevat onder andere uitleg omtrent de voertuigen, vervoersvormen, huisregels, omgang met klanten etc. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit die wij willen leveren ook garanderen.

Naast bovengenoemde cursus hebben al onze chauffeurs ook een EHBO cursus met AED gebruik afgerond.

Geschiedenis

Claessens Personenvervoer is een bedrijf dat inmiddels bijna 50 jaar in de regio personenvervoer verricht. Door deze ruime ervaring weten wij precies wat een klant van ons verwacht. Punctueel, discreet en betaalbaar vervoer.

Onze referenties